Українська телеведуча Ольга Фреймут, яка стала експертом з етикету і навіть випустила власну книгу манер, дала українцям нову пораду.
"За столом їмо так: беремо яблуко/грушку на десертну тарілку. Ножем для фруктів чистимо шкірку, розрізаємо на дольки, з кожної вичищаємо серцевинку...
...А це вже випадок юності. У мене був досить симпатичний кавалер. Але якось він при мені з'їв яблуко за два кусання. Його щелепи рухалися, як тамбур у потязі. Попрощалися", - поділилася спогадами Фреймут.
У коментарях їй залишили масу відгуків.
"Оля, ваші діалекти завжди викликають посмішки!", "Ну це підходить для світських якихось заходів, а зі своїми навіщо всі ці формальності, живи в кайф)», «поки почистиш, поки винеш серединки, то вже і не захочеш ту грушу», «разючий випадок з юності», «Ну і порівняння у Вас, Олечка))», - пишуть користувачі Мережі.
Джерело